Una vida plena

“En els Escacs, com en la vida, la millor jugada és sempre la que es realitza”

Dr. S. Tarrasch

Conxa i Jaume, dues persones que a l’amor per la seva família van unir l’amor per la cultura, l’art, la música i els escacs, i que inculcaren als seus fills des de sempre.

La comunitat dels escacs de les Illes Balears vol rendir un petit homenatge a aquestes dues persones tan estimades i que ens van deixar de manera prematura, no així els records de proximitat, vitalitat, il·lusió i capacitat de treball que ens van transmetre als afeccionats de les 64 caselles i com diu la frase del Dr. Tarrasch, tant na Conxa com en Jaume van fer moltes jugades bones.

Des de l’Associació Monitors d’escacs de les Illes Balears, l’Associació de escaquistes de Balears com a organitzadors, i recolzats  per la Universitat de les Illes Balears i de la Federació Balear d’Escacs com a entitats col·laboradores, us animem a participar en l’acte que es durà a terme en Ca’n Óleo (Palma) el pròxim dia 1 d’Abril a les 19.30 hores.