Des de l’Associació d’Escaquistes de Balears (AEB), tenim el plaer de presentar-vos el I Circuit AEB, corresponent a aquest any 2013. El Circuit neix amb la intenció de promoure i augmentar la participació de tots els tornejos que es celebren a les Illes Balears i premiar a aquells jugadors que han demostrat un millor equilibri entre participació i resultats obtinguts. Els trets més importants que caracteritzen el Circuit són els següents:

  1. S’avaluaran tots els tornejos que es celebrin a les Illes Balears de l’1 de gener al 31 de desembre de 2013.
  2. S’avaluaran les actuacions de tots aquells jugadors socis de l’AEB.
  3. La classificació final d’un jugador vendrà donada per la suma de tots els resultats obtinguts en tots els tornejos avaluats en un any.

Les bases del circuit estan disponibles a BASES CIRCUIT AEB 2013. Les bases del circuit són una adaptació a la realitat de les nostres Illes de les bases del ACP Tour, el circuit organitzat per l’Association of Chess Professionals Web Oficial.
A la plana principal de la web de l’AEB, trobareu el rànquing provisional del Circuit actualitzat dia a dia incloent totes les competicions que s’hagin disputat en la seva totalitat fins a la data determinada.
Una vegada computada la classificació final, s’entregaran premis per les distintes categories o trams d’elo. Pròximament publicarem la llista completa de premis. Seguiu pendents de nosaltres ja que no vos decebrà! Només queda dir-vos que a participar de tots els tornejos i competicions i a acumular punts! Com més competicions es juguin, més opcions d’acumular punts i imposar-se en la classificació final!