La Federació Balear d’Escacs ha convocat els clubs de Mallorca per debatre les dues propostes presentades pels clubs per modificar el Campionat de Mallorca per Equips, així com una sèrie de propostes des de la Junta Directiva de la federació.  Les propostes presentades són les següents:

  • Proposta Club Escacs Alcúdia, disponible aquí.
  • Proposta Club Escacs Algaida, disponible aquí.
  • Propostes junta directiva FBE, disponible aquí.

La reunió es celebrarà dia 24 d’octubre a les 19:30, al local federatiu del Palma Arena.
Des de l’AEB, volem animar a tots els jugadors i clubs a què expressin les seves opinions respecte a les propostes, aportant millores a n’aquestes. Esperem que la reunió sigui un espai de debat, que s’arribi a un punt d’encontre entre les diverses postures per aconseguir millorar l’actual format del Campionat de Mallorca per Equips i que la junta directiva implementi l’acord resultant.

Privacy Preference Center