ELS ESCACS, EINA D’INNOVACIÓ EDUCATIVA

 

 CURS D’ESCACS 

15 i 16 Març

 

PRESENTACIÓ: 

Hola a totes i a tots,


Aprofitam per presentar.vos aquest curs de formació organitzat per les cooperatives d’ensenyament de la UCTAIB i per la Facultat d’Educació de la UIB.

Els Escacs , cada dia més es mostren com una interessant eina d’innovació educativa. Des de  molts d’àmbits:  educatius, institucionals, socials, etc  es treballa per fer , els escacs  presents en el dia a dia dels nostres alumnes.

Aquest curs contarà amb la presència de dos destacats especialistes d’aquest món : Leontxo García Olasagasti i Lorena García Afonso i a més a més La Conselleria d’Educació i Universitat acreditarà amb vuit hores aquesta formació.

Trobareu tota la informació a través de la nostra web i dins  aquesta  el  document que heu d’emplenar per fer en ferm  la vostra reserva. Fer aquesta  passa fins al final del procés  és bàsic per tenir la plaça assegurada.

Teniu temps per fer la vostra reserva fins dia 13 de març de 2018

 

CONTACTE

Per més informació posau-vos en contacte amb nosaltres

a través del correu ensenyament@uctaib.coop

Mòbil: 667734634

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/10 (3 votes cast)
ELS ESCACS, EINA D'INNOVACIÓ EDUCATIVA, 4.3 out of 10 based on 3 ratings
Tags:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>