Escacs a la fresca i més cosses.

Aquest passat dissabte 26 hem tingut diverses activitats dins de les Festes de Son Dameto, el primer torneig del circuit escolar del Consell de Mallorca, simultànies a càrrec del MF Joan R. Galiana i el Circuit de reptes lògics a amb José Luis Segura, els assistents van poder veure aquest bonic parc de Son Dameto, ideal per a activitats a l’aire lliure i que de ben segur tornarem a visitar en pròxims esdeveniments.

Agrair des d’aquí a l‘AVV Son Dameto, Consell Insular de Mallorca, Federació Balear d’Escacs, Club Escacs Son Dameto, l’AEB, a tots les persones que van ajudar amb la logística perquè aquest esdeveniment es pogués dur a terme amb les millors garanties (gràcies Ramón, Jordi, Joan i Toni) i sobretot als participants de totes les activitats que es van comportar amb la major correcció, sempre respectant les normatives COVID a l’aire lliure.

PRIMER TORNEIG DEL CIRCUIT ESCOLAR CONSELL INSULAR DE MALLORCA

Sota el patrocini del Consell Insular de Mallorca, l’organització de la FBE i la col·laboració de l’AEB i el Club Escacs Son Dameto s’ha dut a terme aquesta primera prova del Circuit Escolar.

L’arbitratge va ser a càrrec de Joan Martí i el responsable de fer el lliurament de premis va anar el President del Comitè d’Àrbitres de la FBE Vicente Diez.

Pau Roca es va alçar amb la victòria totalitzant el 100 per 100 dels punts, seguit de Julian Nieto i Mateo Fernández, la quarta classificada i millor jugadora femenina va ser na Lais Navarro seguida per Blanca Aguado i Sofia Europa Oliva.

Els millors en cada categoria van ser:
  • MILLOR SUB 16 Pau Roca.
  • MILLOR SUB 14 Mario Montoro.
  • MILLOR SUB 12 Julian Nieto.
  • MILLOR SUB 10 Andres Ramonell.
  • MILLOR JUGADORA FEMENINA 12 Lais Navarro.
  • MILLOR JUGADORA FEMENINA SUB 10 Mireia Baldó.
Fins a un total de 28 participants.

SIMULTÀNEES A CARRÈG DEL MF JOAN R. GALIANA

14 participants es van enfrontar en uneixes simultànies al Mestre que van posar molta obstinació a posar les coses difícils a Joan Ramon, va haver-hi dos participants que van aconseguir fer inclinar al rei al simultanejador, aquests van ser Hugo Fernández, després d’una bonica combinació que se li va escapar al mestre i l’altre jugador va ser el flamant campió sub 12 del Torneig escolar, Julian Nieto que va realitzar una bona partida anotant-se el punt, de la resta de participants destacar que l’escola d’adults del Club Son Dameto tindrà en un futur bons jugadors per a les categories de segona i tercera en les competicions oficials per poc que se’l proposin.

CIRCUIT DE REPTES LÒGICS PRESENTAT PER JOSÉ LUIS SEGURA

Des de les 20.00 fins a les 21.00 José Luis va presentar als assistents el circuit de reptes lògics on es va poder gaudir d’alguns jocs de taula que tindran cabuda al Campus que realitzarà CORE CHESS aquest pròxim mes de Juliol.

ESCACS A LA FRESCA


La Associació d’Escaquistes de Balears va habilitar taules i taulers d’escacs per a qui volgués jugar uneixes partides sense més obligació que passar-s’ho bé en aquest bonic parc que tenen els afortunats veïns de Son Dameto però que com s’ha comprovat tothom és ben rebut.


Bon dia gaudint dels amics i la família jugant als Escacs, vos esperem en la propera aventura.