Escacs a l’aire lliure

Els passats 26 i 27 d’octubre i dins de la II Fira d’Inca van tenir lloc diverses activitats relacionades amb els escacs a les places de la Llibertat i la plaça d’Orient, el dia 27 el MF Juan Ramón Galiana va tenir el plaer de ser convidat a donar una sessió de partides simultànies als assistents a l’estand del club INCACS des Raiguer.

El matí va acompanyar amb un preciós Sol i l’estand del Club a la plaça Llibertat va estar molt animat tot el temps.
21 van ser els reptadors, predominant els alumnes de l’escola de Incacs, el Mestre va haver de lluitar de valent per aconseguir no sense molt esforç anar derrotant un a un a tots els aficionats que li van reptar.
Molt bé l’organització i agrair als responsables d’aquest Club novell seva il·lusió per fomentar els escacs a la Ciutat d’Inca.

Per finalitzar el Club INCACS des Raiguer va convidar al Mestre i la seva senyora a un dinar en un restaurant proper on va regnar un gran ambient de cordialitat i Juan Ramón Galiana va aprofitar per informar-se de primera mà sobre la gran tasca que estan realitzant amb l’escola d’escacs. També varen  informar que ja estan posant en marxa el II torneig en dates nadalenques que tant èxit va tenir en la seva primera edició, intentarem ser-hi.

És d’agrair la gran tasca que estan fent els dos Clubs de la localitat d’INCA i que ajudaran a dinamitzar l’afició pels escacs als seus conciutadans. Ànims i endevant.