Un company d’aventures

Avui en dia on Internet ho absorbeix tot, resulta gratificant poder saber on podem mirar un bon llibre d’escacs i la veritat és que l’oferta és bastant àmplia si sabem on cercar, si descomptem les biblioteques de clubs d’escacs, associacions i biblioteques privades de jugadores d’escacs (a veure si en un futur podem fer una entrada sobre aquestes biblioteques temàtiques del mon dels escacs) tenim l’opció de visitar una biblioteca pública però pot resultar frustrant si anem sense saber que ens trobarem allí, per això hem pensat presentar-vos la relació de llibres d’escacs catalogats, en les diferents biblioteques públiques de les Illes Balears, esment especial per a la biblioteca del Museu de l’esport al Palma Arena.

En els diferents enllaços podreu veure que biblioteca està cada llibre i en el de Museu de l’esport podeu descarregar un excel amb la relació completa de llibres d’escacs (es molt nombrosa).

Esperem us resulti d’utilitat.

Finalment recordar-vos que és visita obligada a l’exposició de l’incombustible Jeroni Bergas que ens presenta «una vida en blanc i negre» sobre Artur Pomar en el Casal de Cultura de Maria de la Salut fins al 29 de Setembre.

Horari d’atenció al públic:
• Divendres i dissabte de 19.00 a 21.00
• O visites concertades