Evolució del Programa Pilot

El pla pilot avança amb moltes ganes i il·lusió en els 13 Centres que es van acollir al projecte, aquestes sensacions han arribat a la Conselleria d’Educació i els contactes entre aquest organisme i la comissió creada per la Federació Balear d’Escacs són permanents, recentment va haver-hi una reunió al més alt nivell entre el Conseller Martí March i el Director General d’Innovació Jaume Ribas i els representants de la FBE, el President de la Federació i Enric Pozo com a President de la comissió.

En aquesta reunió es va presentar el document d’intencions de la comissió a l’efecte d’ajudar la institució, responsables i tècnics en la tasca d’introduir els escacs en els Centres Educatius de les Illes, aquest document va rebre el beneplàcit del Conseller i el Director General d’Innovació.

A més, es va acordar que la pròxima reunió el 21 de Maig a les 10 del matí i per part de la FBE assistiran Pep Suarez, Carles Vic i Enric Pozo (aquesta serà de caire més tècnic), per a valorar el Pla Pilot i elaborar les línies mestres d’actuació per al pròxim curs, la intenció, i donat l’èxit d’aquesta primera convocatòria, és ampliar el nombre de centres que s’uneixin a aquesta segona convocatòria posant a la disposició dels docents els mitjans, recursos i cursos necessaris per a facilitar-los la labor.

LES DIADES

Finalment esmentar les Diades final de curs del pla Pilot.

Les dades que tenim en l’actualitat són els següents.

A Mallorca està confirmada l’assistència de 488 alumnes i 34 professors.

Els docents encarregats d’aquesta activitat de cada centre presentaran els treballs realitzats i al mateix temps hi haurà una zona on els i les alumnes dels CEIPs podran jugar als escacs sota la supervisió dels monitors de la FBE

MALLORCA

Dia 17 de maig

Parc de Ses Estacions

Plaça d’espanya s/n

MENORCA

Dia 25 de maig

(Pendent de concretar lloc)

EIVISSA

Dia 17 maig

CEIP  CAN COIX

Carrer Can Germa s/n Sant Antoni de Portmany,

FORMENTERA

Dia 17 de maig

CEIP EL PILAR

Carrer Nuestra Señora del Pilar s/n El pilar de la Mola.