Bon temps, germanor i molta festa.

Mallorca es va celebrar un torneig de partides ràpides per als més joves que va reunir en el Passeig Sagrera   de Palma a més de 120 nens i nenes. Va guanyar Lorien Altarriba, seguit de Carles Westendorf i Pau Roca, per categories va quedar primer sub 14 Alberto Segura, segon David Torrisi i tercer Josh Caimari, en categoria sub 12 va guanyar Mari Montoro, segon Sergio Sampedro i tercer Leo Roca, sub 10 Jaime Boris, Tomeu Benitez i Manuel Venteo i sub 8 Pau Marín, Luqman El Aazzouzi i Noa Barredo.

Enllaç a Chess Results en la imatge

MENORCA

Menorca es va vestir de Carnestoltes i va celebrar l’activitat el 2 de Març reunint a més de 50 nins i nines en una festa de disfresses jugant partides d’escacs en la bonica ciutat de Ciutadella, festa i colorit en un dissabte assolellat.

Eivissa va reunir a gairebé 40 persones que van disputar un torneig de partides ràpides a 6 rondes on Marcos Sig Vargas va resultar vencedor acompanyat per Paco Adell i Juan José Ibañez. El millor sub 14 va ser Ian Roig, el millor sub 12 va recaure en Henry Alexander Herrera, la millor sub 10 va ser Naila Reina i el millor sub 8 va ser a Xavier Marí.

Enllaç a Chess Results en la imatge