Aquest cap d’any ve carregat d’activitats d’escacs de primer nivell, ha estat difícil trobar un forat, però no podiem deixar passar l’ocasió per oferir-vos un torneig de partides ràpides per aquest proper dia 7 de novembre a les 20:00 hores en els locals de l’Associació d’ Escaquistes de Balears al carrer Vicente Juan Rosselló 34, PALMA.
Licors Moyà de la mà de Jordi Caldentey ens han acompanyat des del primer moment i segons ens diuen han gaudit col·laborant amb nosaltres (per descomptat, no anem a dubtar de la seva paraula) per fer del món dels escacs un lloc de trobada entre amics i que puguem passar estones agradables i disteses practicant aquest joc. També agraïm la col·laboració del Bar Tango i el nostre amic Toni Nadal que ens ha confirmat la seva participació, un motiu més per apuntar-se.
 
INFORMACIÓ A DESTACAR:
Inscripcions gratuïtes (com sempre).
Inscripcions per whatsapp al 652182002 o 10 ‘abans de l’inici del torneig.
Màxim 40 jugadors.
Inici de la primera ronda a les 20: 00h.
BASES:
Torneig de partides ràpides sistema suís a 7 rondes.
Ritme de joc 3 + 2.
Arbitratge a càrrec de l’AEB.
Es respectaran les lleis dels escacs, però tenint en compte que el primer que tindrà en compte l’àrbitre són les normes de bon comportament i joc net.
Els resultats no es podran veure modificats després d’haver-se fet el sorteig de la següent ronda.
PREMIS:
1r Herbes prèmium i gerra de cervesa alemanya.
2n Herbes prèmium i gerra de cervesa alemanya.
3r Herbes prèmium i gerra de cervesa alemanya.
4t Ampolla de vi.
5è Ampolla de vi.
Vos esperam!!!