Acaba de finalitzar aquest passat dia 19 d’Agost a la plaça d’Espanya de la Ciutat de Llucmajor, un altre dels clàssics de l’estiu, el Torneig de Santa Càndida de partides ràpides sistema Suís a 7 rondes, amb la participació de 34 jugadors, sota l’Organització del Club Llucmajorescacs i baix el patrocini de l’Ajuntament de Llucmajor, que com és habitual des de fa anys s’ha implicat amb el món dels escacs, agrair l’assistència del regidor Jaume Tomàs al acte de cloenda.

El torneig va ser un mà a mà entre Sergio Altarriba i José Luis Segura i la partida que va enfrontar a tots dos va ser la decisiva, es va inclinar a favor del jugador de Sa Vall de Sóller en Sergio Altarriba i el Candidat a Mestre FIDE (que no es Mestre FIDE) i jugador de 8 Peons José Luis Segura, se ve tenir que conformar amb el segon lloc. Els va acompanyar al podi Joan Oliver, que no només sap muntar activitats d’escacs sinó que també sap moure les peces com ha quedat demostrat.
El prémio al millor jugador sub 12 se’l va endur Guillem Travé i al millor sub 10 Miquel Rugala, enhorabona a tots dos.

Hem hagut de mirar molt baix en la classificació per trobar un gran especialista de partides ràpides i recordman mundial, Toni Nadal, segurament va pagar el cansament del Viatge a Jumilla.

POST DATA: José Luis Segura i Toni Nadal, no sabeu amb qui vos vareu ficar a Jumilla.