El passat 20 d’abril l’Associació d’Escaquistes de Balears i la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears van signar un conveni de col·laboració. La FESAIB, el president és Antoni Pomar (cognom il·lustre dels escacs Balear), és el màxim exponent en les Illes Balears per a la promoció de l’esport adaptat a on tenen cabuda totes les discapacitats i sabedors de les qualitats dels escacs com a eina pedagògica social i cultural i l’AEB amb el seu president al capdavant, Joan R. Galiana, amb el desig de potenciar, promocionar i ensenyar els escacs dins de l’esport adaptat com a pilar fonamental del programa que porta a terme d’escacs + vida, van signar el present acord de col·laboració.


OBJECTIUS DE L’ACORD

1. Facilitar la participació de l’AEB dins dels esdeveniments de la FESAIB dins el marc en el qual sigui possible la realització d’activitats relacionades amb els escacs que l’AEB consideri adient.
2. Establir un marc de col·laboració en qualsevol altra dimensió de les dues entitats.
3. Les dues parts es comprometen a informar-se de les possibles activitats, esdeveniments, conferències … que puguin dur-se a terme, per poder establir una possible col·laboració i donar suport i / o difusió.
Esperem que aquest conveni de col·laboració entre aquestes dues entitats permeti assolir els objectius que persegueixen per a les persones a què van destinats els projectes que es van a desenvolupar.