Descarrega el llibre

Tenim el plaer de dir-vos que el llibre sota el títol de El Fabulós Gambit Budapest està disponible en format pdf para tothom que vulgui gaudir d’aquesta preciosa lectura i es vulgui introduir en aquesta defensa tan fascinant. Va ser editat pel Departament de Cultura del Consell de Mallorca, presentat pel Conseller de Cultura i Patrimoni Joan Font donant suport a la iniciativa de ChessMallorca i el seu President Joan Pere Cerrato. Escrit per Viktor Moskalenko, nascut en Odesa (Ukrania) en 1960, ens va presentar en el Club de Petra fa uns anys aquest llibre i va signar autògrafs, en l’acte van estar una nodrida representació dels escacs balears.

Segons l’autor del llibre, ens introdueix en les estratègies que sorgeixen d’aquest singular Gambit que va néixer al segle XIX, podem veure en ell més de 100 partides, les variants i idees més interessants.

Des d’aquestes línies agrair que material tan interessant estigui a l’abast de tots els escaquistes de manera gratuïta