Actualitzacions diàries dels tops balear i mundial

En la columna de la dreta de la plana d’inici de la web, podeu trobar els top 10 balear i mundial respecte a l’elo FIDE.
El top mundial està elaborat per la web www.2700chess.com. Aquesta web calcula les variacions d’ELO diàries dels jugadors amb un elo FIDE igual o superior a 2700 a partir dels resultats de les partides jugades cada dia. Si es clica damunt la següent imatge que podeu trobar en la plana d’inici de la nostra web i que mostra el top 10 mundial en temps real,

podreu accedir a la classificació completa dels jugadors amb elo igual o superior a 2700.
Per altra banda, si es clica en la següent imatge que també podeu trobar en la plana d’inici de la nostra web i que mostra el top 10 balear en temps real,

podreu accedir a la classificació completa dels jugadors balears amb elo igual o superior a 2200. Els criteris per la inclusió d’un jugador en aquest rànquing són els següents:

  1. Tenir com a lloc de naixement o lloc de competició regular les Illes Balears.
  2. Tenir un elo FIDE igual o superior a 2200 en el dia corresponent.
  3. Estar en actiu, és a dir, haver jugat alguna partida oficial en el darrer any.

La intenció és actualitzar la llista d’una forma similar al rànquing mundial. Cada dia s’avaluaran les partides disputades pels jugadors inclosos en el rànquing actualitzant el seu elo. En la llista completa, es poden consultar els tornejos avaluats, les partides disputades per cada jugador en aquell període i els jugadors candidats a entrar en el rànquing (inicialment aquells amb un elo FIDE entre 2175 i 2199).
Si algú detecta qualque error en la llista o torneig sense avaluar, agrairíem un correu amb la informació respectiva a la direcció sebasmassanet@gmail.com.

Privacy Preference Center